TIETOA YRITYKSESTÄ

Y-tunnus: 3089810-6
Toiminta aloitettu: 14.10.2019
Maksuvaihtoehdot: käteinen ja korttimaksut. Laitosasiakkaille laskumahdollisuus.


YRITTÄJÄ

Sari Valo-Hyttinen, s. 1974.

Lienen jo pikkutyttönä saanut kipinän jalkojenhoitoon, kun äidin jalkoja siskoni kanssa yhdessä fiksasimme. Työkaluna meillä oli vain vanha virkkuukoukku, mutta hyvää jälkeä silläkin tuli.

Välineet vaihtuivat ammattimaisempiin päästyäni yläasteen jälkeen kosmeto-logikouluun Kuopioon. Noina kolmena vuotena kaikista oppimistani hoidoista pidin eniten juuri jalkahoidoista sekä hieronnasta.

Vaikka kosmetologin ura sai väistyä muiden suunnitelmien tieltä, jalat eivät unohtuneet ja syksyllä 2018 toteutin pitkäaikaisen haaveeni jalkojenhoidon ammattitutkinnosta.

Perustamani yritys JALKAFIKSARI aloitti toimintansa heti valmistumiseni jälkeen 14.10.2019 ja tarjoaa kiertävää jalkojen-hoitopalvelua kaikenikäisille asiakkaille Keski-Karjalassa.

TOIMINTATAPA

Tarjoan jalkojenhoitopalveluita koti- ja laitoskäynteinä sekä Kaivon hoitohuoneella torstaisin. Palvelen ajanvarauksella arkisin kello 9-17 ja sopimuksesta myös muina aikoina.

Voit tiedustella vapaita hoitoaikoja puhelimitse, sähköposti- tai tekstiviestillä sekä WhatsAppissa. Vahvistan varauksesi mahdollisimman pian tai ajan ollessa jo varattu ehdotan toista ajankohtaa.

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan Sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Maksutapoina toimivat käteinen ja korttimaksut. Laitosasiakkaille on myös laskumahdollisuus.

Työtäni ohjaavat alan lait ja säädökset, sekä ammattieettiset periaatteet. Toimintani on myös vakuutettu asiaankuuluvin, voimassaolevin vakuutuksin.

VÄLINEET

Työskentelen laadukkain ammatti-välinein ja huolehdin aseptiikasta jalkojenhoidon kaikissa työvaiheissa välinehuollosta itse hoidon toteutukseen. Asianmukaiset suojaimet, kuten maski, myssy, essu ja hanskat ovat myös osa välineistöä.

Jalkojenhoidossa käytetään monenlaisia instrumentteja, mutta tärkein työvälineeni on sähköinen nestesumupora, jolla hoituvat niin kynnet kuin ihokin.

Olennainen osa jalkojenhoitajan työtä on huolellisesti toteutettu välinehuolto, jolla osaltaan taataan hygieeninen ja turvallinen työskentely. Käytetyt välineet huollan työpäivän päätteeksi käyttäen ultraäänipesuria ja kuuma-ilmasterilaattoria sekä tehokkaita desinfiointiaineita.

Jokaista asiakasta varten mukanani on aina omat, puhtaat ja steriloidut välineet.