TIETOA YRITYKSESTÄ

Y-tunnus: 3089810-6
Toiminta aloitettu: 14.10.2019
Maksuvaihtoehdot: käteinen, korttimaksut, ePassi Hyvinvointi ja Tohmajärven vauvaperhetuki. Laitosasiakkaille laskumahdollisuus.

Kemien toimipiste: Talluksentie 13 A 3, 82600 Tohmajärvi.


YRITTÄJÄ

Sari Valo-Hyttinen, s. 1974.

Lienen jo pikkutyttönä saanut kipinän jalkojenhoitoon, kun äidin jalkoja siskoni kanssa yhdessä fiksasimme. Työkaluna meillä oli vain vanha virkkuukoukku, mutta hyvää jälkeä silläkin tuli.

Välineet vaihtuivat ammattimaisempiin päästyäni yläasteen jälkeen kosmetologikouluun Kuopioon. Noina kolmena vuotena kaikista oppimistani hoidoista pidin eniten juuri jalkahoidoista sekä hieronnasta.

Vaikka kosmetologin ura sai väistyä muiden suunnitelmien tieltä, jalat eivät unohtuneet ja syksyllä 2018 toteutin pitkäaikaisen haaveeni jalkojenhoidon ammattitutkinnosta.

Perustamani yritys JALKAFIKSARI aloitti toimintansa heti valmistumiseni jälkeen 14.10.2019 ja tarjoaa jalkojenhoitopalveluita kaikenikäisille asiakkaille Keski-Karjalassa.


TOIMINTATAPA

Tarjoan jalkojenhoitopalveluita hoitolassa ja kotikäynteinä. Palvelen ajanvarauksella arkisin kello 9-17 ja sopimuksesta myös muina aikoina.

Ajanvaraus sähköisesti Slotin kautta. Voit tiedustella vapaita hoitoaikoja myös puhelimitse, sähköposti- tai tekstiviestillä sekä WhatsAppissa. Vahvistan varauksesi mahdollisimman pian tai ajan ollessa jo varattu ehdotan toista ajankohtaa.

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, mutta soitan Sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Maksutapoina toimivat käteinen, korttimaksut, e-passi ja Tohmajärven vauvaperhetuki. Laitosasiakkaille on myös laskumahdollisuus.

Työtäni ohjaavat alan lait ja säädökset sekä ammattieettiset periaatteet. Toimintani on myös vakuutettu asiaankuuluvin, voimassaolevin vakuutuksin.


VÄLINEET

Työskentelen laadukkain ammattivälinein ja huolehdin aseptiikasta jalkojenhoidon kaikissa työvaiheissa välinehuollosta itse hoidon toteutukseen. Asianmukaiset suojaimet, kuten maski, myssy, essu ja hanskat ovat myös osa välineistöä.

Jalkojenhoidossa käytetään monenlaisia instrumentteja, mutta tärkein työvälineeni on sähköinen nestesumupora, jolla hoituvat niin kynnet kuin ihokin.

Olennainen osa jalkojenhoitajan työtä on huolellisesti toteutettu välinehuolto, jolla osaltaan taataan hygieeninen ja turvallinen työskentely. Käytetyt välineet huollan työpäivän päätteeksi käyttäen ultraäänipesuria ja kuumailmasterilaattoria sekä tehokkaita desinfiointiaineita.

Jokaiselle asiakkaalle varaan aina omat, puhtaat ja steriloidut välineet.