MYYNTITUOTTEET

Omahoito on tärkeä osa jalkojen hyvinvointia.

Hoidollisten palveluiden lisäksi saat kauttani myös laadukkaat kotihoitotuotteet. Tuotemyynti tapahtuu kotikäyntien yhteydessä tai sopimuksesta Kemien toimipisteellä.

Lahjakortit lahjakorttikaupasta.


DEOMED® TERVEYSVAIKUTTEISET SUKAT

NaajaMed tuo ja myy lukuisia palkintoja ja kunniamainintoja saaneet DeoMed-sukat jälleenmyyjille yksinoikeudella Suomessa. Sukat on valmistettu Puolassa ja laadunkehitykseen osallistuu terveysalan ammattilaisia. Kaikilla sukilla on CE-merkintä sekä Tukesin ja Valviran ohjeistuksen mukaiset tuotetiedot.

Sukkien erityisominaisuudet ovat puristamattomuus, saumattomuus, valumattomuus, hyvä istuvuus, hiostamattomuus, antimikrobinen käsittely, hankaumilta suojaaminen ja hajuhaittojen ennaltaehkäisy. Sukkia suositellaan erityisesti diabeetikoille, verenkiertohäiriöistä kärsiville, atooppisille, hikoileville ja turpoaville jaloille, jalkasienen aiheuttamiin ongelmiin sekä kaikille, jotka välittävät jalkojensa hyvinvoinnista ja terveydestä.

Koot 35-46. Värit: musta, valkoinen, kerma ja harmaa (mallista riippuen).

7,50-14,50€ / pari

ECOIL-ÖLJYT

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarjan kasvo- sekä käsi- & kynsiöljy luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista. Öljyt sisältävät antioksidantteja, E-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja karpalon siemenöljystä.

Kasvo- ja käsi- & kynsiöljy hoitavat ja kosteuttavat ihoa ja kynsiä.

12-21€ /
pullo 

FOOTLOGIX-TUOTTEET

Lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetyt vaahtovoiteet ihon eri tilanteisiin, kuten kuiville jaloille, ärtyneelle iholle tai hikoileville jaloille.

Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

19,50-32 € / pullo

PECLAVUS-JALKOJENHOITOTUOTTEET

Saksalainen tuotesarja, joka valmistetaan luonto- ja ympäristöystävällisellä tavalla ilman eläinkokeita. Tuotteet ja pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia.

Tuotteet eivät sisällä kemiallisia ja silikoniöljyjä tai niiden johdannaisia, geneettisesti muunneltuja ainesosia tai synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

alkaen 10€ / kpl

teepuuöljy 15€ /
kpl

LAHJAKORTIT

Valitsemallasi hoidolla tai summalla.

HUOM! Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

MUUTA

Tarpeen ja kysynnän mukaan tilauksesta myös muita tuotteita.