MYYNTITUOTTEET

Omahoito on tärkeä osa jalkojen hyvinvointia.

Hoidollisten palveluiden lisäksi saat kauttani myös laadukkaat kotihoitotuotteet. Tuotemyynti tapahtuu kotikäyntien yhteydessä tai sopimuksen mukaan Kaivolla torstaisin.

Lahjakortit lahjakorttikaupasta.


DEOMED® TERVEYSVAIKUTTEISET SUKAT

NaajaMed tuo ja myy lukuisia palkintoja ja kunniamainintoja saaneet DeoMed-sukat jälleenmyyjille yksinoikeudella Suomessa. Sukat on valmistettu Puolassa ja laadunkehitykseen osallistuu terveysalan ammattilaisia. Kaikilla sukilla on CE-merkintä sekä Tukesin ja Valviran ohjeistuksen mukaiset tuotetiedot.

Sukkien erityisominaisuudet ovat puristamattomuus, saumattomuus, valumattomuus, hyvä istuvuus, hiostamattomuus, antimikrobinen käsittely, hankaumilta suojaaminen ja hajuhaittojen ennaltaehkäisy. Sukkia suositellaan erityisesti diabeetikoille, verenkiertohäiriöistä kärsiville, atooppisille, hikoileville ja turpoaville jaloille, jalkasienen aiheuttamiin ongelmiin sekä kaikille, jotka välittävät jalkojensa hyvinvoinnista ja terveydestä.

Koot 35-46. Värit: musta, valkoinen, kerma ja harmaa (mallista riippuen).

7,50-14,50€ / pari

RUCK KANTAPÄÄN HOITOSUKAT

Kosteuttavaa geeliä sisältävät, joustavat ja hengittävät sukat kuivan ihon ja kantapään kipujen hoitoon. Erityisen hyvät halkeileville kantapäille.

Yksi koko. Väri: harmaa.

16€ /
pari

MALANKA DESIGN -TUOTTEET

Suomalaista käsityönä valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet suunnittelee ja valmistaa farmaseutti Maareta Ahonen-Bogdanoff.

Voiteiden pääraaka-aine on sheavoi, joka sisältää ihoa ravitsevia, suojaavia ja hoitavia vitamiineja ja antioksidantteja. Lisäksi voiteissa on kasvipohjaisia luomu- ja eteerisiä öljyjä. Osa tuotteista on vegaanisia.

Tuotteet on pakattu kierrätettäviin alumiinipakkauksiin.

alkaen 12€ / kpl

THE HONEY STORY -TUOTTEET

Suomalaisen mehiläistilan valmistamat voiteet, jotka sisältävät hoitavaa mehiläisvahaa ja käsittelemätöntä hunajaa. Hunajan terveellisten ominaisuuksien säilyttämiseksi hunaja on käsinkerätty.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnollisia kasviperäisiä raaka-aineita, aromeja ja öljyjä.

alkaen 12€ /
kpl

PECLAVUS-JALKOJENHOITOTUOTTEET

Saksalainen tuotesarja, joka valmistetaan luonto- ja ympäristöystävällisellä tavalla ilman eläinkokeita. Tuotteet ja pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia.

Tuotteet eivät sisällä kemiallisia ja silikoniöljyjä tai niiden johdannaisia, geneettisesti muunneltuja ainesosia tai synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

alkaen 10€ / kpl

teepuuöljy 15€ /
kpl

LAHJAKORTIT

Valitsemallasi hoidolla.

HUOM! Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi, eikä käyttää osittain.

alkaen 40€

MUUTA

Tarpeen ja kysynnän mukaan tilauksesta myös muita tuotteita.